Home Persoonlijke Berichten Een Speciaal Verjaardagskado Voor Mijn Zusje

Related Posts

Over Mij

Albertus Wolters

Kunstenaar

Albertus Wolters is een schilder, beeldhouwer, en kaartenmaker.

Een Speciaal Verjaardagskado Voor Mijn Zusje

Ab gaf zijn zusje o.a. een handgemaakte kado. Een prachtige grote kaart met bijhorende envelop.


“Ik ben erg verrast door mijn broer Ab.”

Het is een super lief gebaar. Ik vind handgemaakte kado’s aldoor bijzonder speciaal omdat er zoveel meer aandacht, inspanning, en gedrevenheid zit in een eigen bedacht en gemaakt werk. Ik ben erg verrast door Ab, en sta altijd versteld over hoe diep mijn broer nadenkt over wat hij maakt. Door de kleuren van de Arubaanse en Nederlandse vlag te verwerken in de verjaardagstaart, de voorletters van mijn vriend en ik, en de Caribische eilanden maakt hij het een buitengewoon persoonlijk en gaaf kado.

Vorig artikelGelukkig Nieuwjaar!
Volgend artikelDijk Van Een Wijf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Posts