ALBERTUS WOLTERS

WAAR Arnhem: Lunch aan een van mijn beschilderde tafels.

-

In het levendige Musiskwartier aan het Brouwersplein in het centrum van Arnhem, schittert de unieke winkel WAAR. Ontstaan uit een samenwerking met diverse Fairtrade organisaties, waaronder de Wereldwinkels, deelt WAAR een gezamenlijk doel: streven naar duurzaamheid, eerlijke handel en sociale betrokkenheid. De Arnhemse vestiging van WAAR biedt niet alleen een gevarieerd aanbod van duurzame en eerlijk geproduceerde producten, maar heeft ook een verrassende artistieke twist.

Binnen de muren van WAAR bevindt zich niet alleen een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten, maar ook een bijzondere ambiance gecreƫerd door kunstenaars. De eettafels in het restaurant zijn niet zomaar meubelstukken; ze zijn kunstwerken op zich, met de hand beschilderd door diverse kunstenaars, waaronder ikzelf.

De samensmelting van duurzaamheid en kunst maakt een bezoek aan WAAR in Arnhem een buitengewone ervaring. Terwijl je plaatsneemt aan een tafel die is omgetoverd tot een kunstwerk, draag je niet alleen bij aan een smaakvolle maaltijd maar ook aan sociale verandering en duurzaamheid. De beschilderde tafels voegen niet alleen visuele pracht toe aan de ruimte, maar vertellen ook verhalen en brengen de artistieke visies tot leven.

Mijn bijdrage aan de beschilderde tafels in het restaurant van WAAR is een persoonlijke expressie van mijn artistieke visie. Het is een eer om deel uit te maken van een initiatief dat niet alleen lokale kunstenaars in de schijnwerpers zet maar ook de ethische handelspraktijken onderstreept waar WAAR voor staat.

Als je op zoek bent naar een winkelervaring die verder gaat dan het traditionele shoppen, waar duurzaamheid en kunst elkaar ontmoeten, dan is een bezoek aan WAAR in Arnhem zeker de moeite waard. Ontdek een wereld van Fairtrade producten, geniet van een heerlijke maaltijd aan een kunstzinnige tafel, en draag bij aan een betere wereld.

Delen